Συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού της πλάνου, η CHC Group, του Ζαχαρία Α. Χνάρη, ενισχύεται με τέσσερις ακόμη συνεργασίες για το 2023, με ξενοδοχειακές μονάδες σε Άγιο Νικόλαο, Ρέθυμνο, Χερσόνησο και Ηράκλειο.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα ξενοδοχεία:

Kitro Beach Hotel 3* στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ένα Boutique Adults Only Hotel, όπου η CHC Group ανέλαβε την πλήρη διαχείριση της μονάδας από το 2023. Πρόκειται για ένα αστικό αλλά ταυτόχρονα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, ιδανικό για ζευγάρια, με υπέροχη θέα στη θάλασσα και τον μαγευτικό κόλπο του Μιραμπέλλου. Στα μελλοντικά σχέδια του ιδιοκτήτη, είναι η πλήρης ανακαίνιση και επέκταση της μονάδας τον χειμώνα 2023-2024 και από το 2024 να λειτουργεί αναβαθμισμένο σε 4* και με ιδιαίτερο concept.

Krini Beach Hotel 4* στο Σφακάκι Ρεθύμνου, όπου η CHC Group ανέλαβε την αποκλειστική σύναψη συμβολαίων και τη διαχείριση των πωλήσεων για τα επόμενα 5 έτη, όπως επίσης και την πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του ξενοδοχείου το 2024. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, με εκπληκτική θέα στο Κρητικό πέλαγος, χτισμένο ανάμεσα σε ποικιλόχρωμες αυτοφυείς πικροδάφνες, από όπου πήρε και το όνομά της η ευρύτερη περιοχή.

Artemis Hotel & Apartments 4* στη Χερσόνησο, όπου η CHC Group ανέλαβε την αποκλειστική σύναψη συμβολαίων και τη διαχείριση των πωλήσεων για τα επόμενα 5 έτη. Πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα δίπλα στην υπέροχη παραλία και το γραφικό λιμάνι της Χερσονήσου, τα καταστήματα και τα εστιατόρια της περιοχής.

Sun Boutique Hotel 3* στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ένα Boutique Adults Only Hotel, όπου η CHC Group ανέλαβε την αποκλειστική σύναψη συμβολαίων και τη διαχείριση των πωλήσεων για τα επόμενα 5 έτη. Πρόκειται για ένα ζεστό οικογενειακό ξενοδοχείο, μόνο για ενήλικες, που εστιάζει στη θετική ενέργεια και στις έντονες εμπειρίες των διακοπών.