Τη διεύρυνση της παρουσίας της Attica Group στον ελληνικό τουρισµό σηµατοδοτεί η εξαγορά του ξενοδοχείου Tinos Beach, που βρίσκεται στη θέση Κιόνια Τήνου, έναντι συνολικού τιµήµατος 6,5 εκατ ευρώ. Ειδικότερα, η θυγατρική της Attica Group, Attica Blue Hospitality, είναι αυτή που απέκτησε το 100% των µετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου.

Η χρηματοδότηση του τιμήματος προέρχεται από ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό. Το ξενοδοχειακό συγκρότηµα Tinos Beach έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 14.500 τ.µ., διαθέτει 180 δωµάτια σε ένα τριώροφο κεντρικό κτίριο µε υπόγειο και τρία συγκροτήµατα bungalows.

Η Attica Blue Hospitality θα προχωρήσει στην αναβάθµιση και στον εκσυγχρονισµό των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου. Σηµειώνεται πως η Attica Blue Hospitality είναι
100% θυγατρική της εισηγµένης Attica Group, που αποτελεί το όχηµα του οµίλου για τη δραστηριοποίησή του στον ξενοδοχειακό κλάδο. Στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας ανήκει επίσης το ξενοδοχείο Naxos Resort Beach Hotel στη Νάξο.