Οι αθλητικές δραστηριότητες είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς κατά τη διάρκεια των διακοπών (και όχι μόνο). Στο πλαίσιο αυτό, το Riviera Olympia της Grecotel, στην Κυλλήνη, οργανώνει ένα αθλητικό τριήμερο για μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να αθληθούν και να παίξουν στην ατελείωτη παραλία. Το τριήμερο 20-22 Αυγούστου, έχουν οργανωθεί δημιουργικές δράσεις και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.

Η πρώτη ημέρα ξεκινά με θεαματικό τρόπο, με την παρέλαση των ομάδων που συμμετέχουν ανά χώρα και την τελετή για το άναμμα της φλόγας που σηματοδοτεί την έναρξη των παιχνιδιών στην άμμο. Τα παιχνίδια είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τις ανάγκες άθλησης κάθε ηλικίας και περιλαμβάνουν παιχνίδια ισορροπίας, εμπόδια, στίβο μάχης bowling στην άμμο, διαδραστικά παιχνίδια, angry birds και διασκεδαστικές δράσεις για όλη την οικογένεια.

Τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθούν αγωνίσματα όπως η άρση βαρών, τοξοβολία, δισκοβολία, σφαιροβολία, ακοντισμός, παιχνίδια με φουσκωτές μπάλες, τσουβαλοδρομίες, αγώνες στίβου, ρίψη μπάλας και πολλά ακόμη παιχνίδια συντονισμού στην άμμο. Το τριήμερο κλείνει με το μοναδικό Beach Run για μικρούς και μεγάλους στην πιο όμορφη αμμουδιά της Πελοποννήσου.