Άνοιξε τις πόρτες του χθες στη Μύκονο το Archipelagos All Suites, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια: από την προνομιακή τοποθεσία, σε ένα λόφο με μαγευτική απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα της Ελιάς, ως την έξυπνη χρήση των φυσικών υλικών και των παραδοσιακών Κυκλαδίτικων τεχνοτροπιών, καθώς και του στοιχείου του νερού σε κάθε μια από τις 20 πολυτελείς σουίτες.

Ο εξωτερικός και ο εσωτερικός σχεδιασμός ενσωματώνουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής παράδοσης, ενώ τα σύγχρονα στοιχεία συγχωνεύονται επιλεκτικά. Και παρ’ όλο που και οι 20 σουίτες ενώνονται σε αυτή τη στιλιστική προσέγγιση (και το γεγονός ότι όλες έχουν ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι), η καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα και χάρισμα.

Το ξενοδοχείο Archipelagos All Suites είναι μέλος του Ομίλου Archipelagos Hospitality World, στον οποίο ανήκει το πολυβραβευμένο 5στερο ξενοδοχείο Archipelagos Hotel στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

Το Archipelagos All Suites σχεδιάστηκε και διακοσμήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Βlock722, το branding strategy υλοποιήθηκε από την Paturn Communication & Consulting και οι υπηρεσίες υποστηρικτικής διαχείρισης από τη Hotelbrain.