Η αλυσίδα Βrown Hotels, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με το άνοιγμα του Brown Beach Eretria, το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της, προσφέροντας μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και διασκέδασης σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου, με καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και δική του παραλία. Το Brown Beach Eretria διαθέτει 175 δωμάτια, με θέα είτε στη θάλασσα είτε στον κήπο, ενώ περιλαμβάνει και μια εντυπωσιακή πισίνα. Ζεστά χρώματα εμπνευσμένα από το φυσικό τοπίο και τις αμμώδεις παραλίες σε συνδυασμό με μπλε πινελιές κυριαρχούν στο εσωτερικό των δωματίων. Το εντυπωσιακό μωσαϊκό με γκρι και λευκές λεπτομέρειες καθώς και το κόκκινο μάρμαρο στους κοινόχρηστους χώρους κλέβουν την παράσταση δημιουργώντας μια luxury αισθητική.

Τοπικές γεύσεις σερβίρονται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις spa υπόσχονται μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης.

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ δεν λείπουν και οι water sports δραστηριότητες με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά όπως παιδική πισίνα, floating και aqua park προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξέγνοιαστων οικογενειακών διακοπών.

Μετά το Brown Beach Eretria και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη μία σειρά ξενοδοχείων στο Λουτράκι, με πρώτο το Dave by the Beach Loutraki. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία ήδη βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής ή της ανάπτυξης.