Μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση, άνοιξε πριν από μερικές ημέρες το Domes Aulūs Zante – παλαιότερα γνωστό ως Zante Beach. Η Hotel Investment Partners (HIP) επένδυσε σχεδόν €13,5 εκατομμύρια για να αναβαθμίσει και να μεταμορφώσει το ακίνητο, το οποίο διαχειρίζεται η Domes Resorts & Reserves στο πλαίσιο του πρωτοποριακού της concept Domes Aulūs και θα ενταχθεί στην οικογένεια των Autograph Collection Hotels, του δυναμικού χαρτοφυλακίου ανεξάρτητων ξενοδοχείων της Marriott International.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 150 δωμάτια, 72 από τα οποία ανήκουν στην κατηγορία premium, infinty πισίνα, αναβαθμισμένα εστιατόρια (μπουφέ και a la carte), beach bar, lounge bar, pool bar, έναν food-truck καθώς και νέα εσωτερική και εξωτερική εγκατάσταση spa.

Το Domes Aulūs βρίσκεται μέσα σε ένα Natura καταφύγιο χελωνών στη μεγαλύτερη παραλία της Ζακύνθου μόλις 5 χλμ. μακριά από το αεροδρόμιο της πόλης. Εκτείνεται μέσα σε 230 στρέμματα με παραλία με λευκή άμμο, ένα καταπράσινο πευκοδάσος, μέσα στο χαρακτηριστικό τιρκουάζ χρώμα του Ιονίου Πελάγους. Αποτελεί το ιδανικό θέρετρο για φίλους και οικογένειες που επιθυμούν να αποσυνδεθούν από τον υπόλοιπο κόσμο και να απολαύσουν το εμβληματικό τοπίο και τη γοητευτική τοπική κοινότητα της Ζακύνθου.

Βρίσκεται κοντά στη ζωντάνια των χωριών του νησιού, αλλά και αρκετά μακριά προκειμένου να διατηρήσει την ησυχία και τη χαλάρωση σε αυτή τη μαγική λωρίδα παραλίας που είναι μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της Ζακύνθου.

Η ανακαίνιση του Domes Aulūs Zante υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.