Άνοιξε στη Ζάκυνθο υπό την επωνυμία AluaSoul Zakynthos το πρώην Plagos Beach hotel, μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση. Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 5,4 εκατ. ευρώ από την Hotel Investment Partners (HIP), ιδιοκτησίας επενδυτικών κεφαλαίων της Blackstone και την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων της Apple Leisure Group® (ALG), μέρος της Hyatt,. Η διαχείριση του ξενοδοχείου ανήκει στο brand Alua Hotels & Resorts.

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων. Το ξενοδοχείο διαθέτει 161 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 προορίζονται για τους επισκέπτες του “My Favorite Club”, προσφέροντας υψηλότερο επίπεδο χαλάρωσης και άνεσης για μια αποκλειστική εμπειρία πολυτέλειας με ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών. Επιπλέον, οι επισκέπτες του “My Favorite Club” έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικής χρήσης χώρους, όπως αποκλειστικό χώρο στην πισίνα, ιδιωτικό check-in και check-out, αποκλειστικό σαλόνι, δεσμευμένους χώρους στα εστιατόρια, μεγαλύτερα και καλύτερα τοποθετημένα δωμάτια, ανώτερες ανέσεις στο μπάνιο κ.λπ.

Το AluaSoul Zakynthos διαθέτει τρία εστιατόρια. Το κεντρικό εστιατόριο Terra Café σερβίρει τοπικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ. Επιπλέον, φιλοξενεί θεματικές βραδιές για τους λάτρεις του φαγητού. Το Kentia Pool Club, αποτελεί το ιδανικό μέρος για το μεσημεριανό γεύμα, με θέα στην πισίνα και τη θάλασσα. Το Mare Nubim, είναι ένα εστιατόριο à la carte, που σερβίρει επιλεγμένα πιάτα από φρέσκα τοπικά προϊόντα, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Η ανακαίνιση AluaSoul Zakynthos ακολούθησε μια βιώσιμη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής και η λειτουργία του ακολουθεί σύγχρονα βιώσιμα κριτήρια.
Η ανακαίνιση υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.