Το AZADE Chania θα παραμείνει ανοιχτό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους ενσωματώνοντας μία πληθώρα δραστηριοτήτων, με επισκέψεις σε παραδοσιακά Οινοποιία και Ελαιοτριβεία, γραφικά ορεινά χωριά, μοναδικές περιηγητικές διαδρομές στα Λευκά Όρη, στη λίμνη Κουρνά και στην Κνωσσό και ατελείωτες βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Το AZADE Chania βρίσκεται στην καρδιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων, μέσα στα ιστορικά Ενετικά Τείχη και δίπλα στο Παλιό Λιμάνι.

Είναι ένα εμβληματικό κτήριο που χρονολογείται από το 1640 μ.Χ. το οποίο έχει αναστηλωθεί και ανακαινιστεί προσεκτικά, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και την παραδοσιακή Ενετική αρχιτεκτονική του. Ταξιδεύοντας μέσα από 383 έτη Ενετικής, Οθωμανικής και Ελληνικής ιστορίας, έχει μια πλούσια κληρονομιά αποτυπωμένη στο DNA του.

Παράλληλα, η τοποθεσία του, οι 9 ευρύχωρες σουίτες και οι παροχές του AZADE το καθιστούν ιδανικό προορισμό και για τους ψηφιακούς νομάδες και όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν νέα μέρη όσο εργάζονται από απόσταση.