Με ένα πρόγραμμα συνεχούς ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των 7 πολυτελών ξενοδοχείων του, ο Όμιλος Διβάνη διαρκώς ανανεώνει και βελτιώνει την εμπειρία των πελατών του.

Παρά τις τεράστιες προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία στον τουρισμό, ο Όμιλος Διβάνη παρέμεινε υγιής και δυνατός. Ταυτόχρονα, προέβη στην ολοκλήρωση ανακαινίσεων και νέων υπηρεσιών για τους πελάτες του. Ενδεικτικά, στο Divani Apollon Palace & Thalasso ανακαινίστηκε ολόκληρος ο 7ος όροφος, παρέχοντας 40 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες. Στο Divani Caravel, ανακαινίστηκαν σουίτες του 8ου ορόφου και δημιουργήθηκαν 3 νέες -πλήρως smart tech-, οι “Divine Acropolis View Suites”. Παράλληλα, ανακαινίστηκαν και όλα τα ασανσέρ του ξενοδοχείου.

Οι ανακαινίσεις δεν περιορίστηκαν μόνο στην πρωτεύουσα, καθώς συμπεριέλαβαν και το κεντρικό εστιατόριο «Αμβροσία» του Divani Corfu Palace στην Κέρκυρα, όπου δημιουργήθηκε νέος εξωτερικός χώρος ως προέκταση.

Στους επόμενους μήνες πρόκειται να ολοκληρωθούν ακόμα περισσότερα έργα, μεταξύ των οποίων:

  • Το νέο rooftop bar restaurant στο Divani Caravel, “Juju summer”, με πανοραμική θέα της πόλης αλλά και το ίδιο θεματικό μενού του ομώνυμου εστιατορίου Juju στον ισόγειο όροφο του ξενοδοχείου.
  • Δημιουργία εξωτερικής προέκτασης του Atlantis lounge στο Divani Apollon Palace & Thalasso, σε έναν ιδιαίτερο χώρο δίπλα από τη θάλασσα με live μουσική.

Παράλληλα, στο πλαίσιο ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών του, ο Όμιλος παρουσίασε το Divani Collection Hotels App, μέσω του οποίου ο χρήστης -είτε διαμένει στα ξενοδοχεία, είτε επισκέπτεται οποιονδήποτε από τους χώρους του- έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για εταιρικά νέα, να πραγματοποιήσει online check-in, αλλά και online κρατήσεις για πολλά από τα εστιατόρια ή και τις παραλίες των ξενοδοχείων Διβάνη, ή απλώς να περιηγηθεί στους χώρους του.