Δύο νέες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες προσθέτει στο ήδη διευρυμένο χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα η αλυσίδα Marriott International. Πρόκειται για το Cosme στη Νάουσα της Πάρου, το οποίο άνοιξε και λειτουργεί κάτω από το σήμα της Luxury Collection.

Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε από την Kanava Hotels & Resorts, που ανήκει στους Αντώνη Ηλιόπουλο και Κάλια Κωνσταντινίδου. Το θέρετρο διαθέτει 40 σουίτες, με πολλές να διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και θέα στον κόλπο της Νάουσας. Σε όλες οι σουίτες υπάρχουν έπιπλα από τον διάσημο Ισπανό σχεδιαστή Jaime Hayon.

Η δεύτερη καινούρια μονάδα της Marriott, το Monasty Thessaloniki, θα λειτουργήσει εντός του Ιουλίου, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Θα διαθέτει 100 δωμάτια και θα λειτουργεί κάτω από το brand της Autograph Collection. Είναι μια συμφωνία franchise και τη διαχείρισή του αναλαμβάνει η SWOT Hospitality.

Από τις αρχές του 2022 η Marriott έχει ενισχύσει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο της στην Ελλάδα, με το άνοιγμα του πρώτου “W” ξενοδοχείου στη χώρα μας, στην Costa Navarino, το 2ο “Moxy” στην Ομόνοια, μετά από αυτό της Πάτρας και το «Domes of Corfu» στην Κέρκυρα που λειτουργεί με το band της Autograph Collection.