Οι ψηφιακές εξελίξεις που καθορίζουν το νέο τοπίο όσον αφορά τη διαδικασία των κρατήσεων, την προβολή της επιχείρησης, αλλά και την εξυπηρέτηση του πελάτη θα αναλυθούν στο Digi Hotel, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Xenia 2022, 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Ανάμεσα στα θέματα που θα μπουν στο μικροσκόπιο των ειδικών, είναι οι τελευταίες τάσεις στις μηχανές κρατήσεων, οι up-sales τεχνικές, οι εξελίξεις στο digital marketing, τα κανάλια διανομής και η καλύτερη διαχείρισή τους. Τεχνικά θέματα, όπως η σωστή τιμολόγηση, το «πολύτιμο» parity των τιμών, τα συμβόλαια με τους OTA’s κ.α. θα αναλυθούν με κάθε λεπτομέρεια.

Η τεχνητή νοημοσύνη και οι νέες δυνατότητες που προσφέρει στον σύγχρονο ξενοδόχο, το experience design, δηλαδή το πώς σχεδιάζεις την εμπειρία του ταξιδιώτη από την ψηφιακή του οθόνη μέχρι και τη διαμονή του, η δημιουργία εμπειριών και οι ορθοί τρόποι πώλησης και προπώλησής τους, θα παρουσιαστούν από τους ειδικούς. Τα social media και οι influencers, η διαχείριση και η σωστή παραγωγή περιεχομένου, καθώς και η διαχείριση κριτικών και κρίσεων, θα απασχολήσουν επίσης το Digi Hotel.