Το Negroni Week, ο παγκόσμιος θε­σμός που δημιουργήθηκε από το ico­nic κόκκινο aperitivo Campari & το Imbibe magazine, επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά για να χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και να προσφέρει σε κοινωφελείς σκοπούς, ένα μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από κάθε παραγγελία Negroni.

Για το ορόσημο των 10 χρόνων, ο θεσμός επέλεξε να υποστηρίξει έναν νέο φορέα, τη Slow Food, ένα διεθνές κίνημα τοπικών κοινοτήτων και ακτιβιστών που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 160 χώρες.

Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και για μια ολόκληρη εβδομάδα στο πλαίσιο του Negroni Week, καταξιωμένοι bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο Giorgio Bargiani, Brand Ambassador του Cinzano Vermouth και υπεύθυνος των bartenders στο “The Connaught bar” του Λονδίνου (βραβευμένο ως #1 από τα 50 καλύτερα Bars παγκοσμίως), παίρνουν θέση πίσω από τη μπάρα σε αγαπημένα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι καλεσμένοι bartenders θα δημιουργήσουν μια σειρά από exclusive twists του Negroni ενώ θεαματικά events έχουν σχεδιαστεί σε bars της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια του Negroni week.