Η Pernod Ricard Hellas, στο πλαίσιο του φετινού Athens Bar Show, παρουσίασε sustainable cocktails, εμπνευσμένα από τις αρχές της νέας παγκόσμιας πλατφόρμας “SIP” (Share, Inspire, Pioneer), η οποία επιδιώκει να συνδέσει την παγκόσμια κοινότητα του bartending, με βασικό στόχο τη διαμόρφωση του μέλλοντος της εστίασης.

Παράλληλα, η πλατφόρμα “SIP” λειτουργεί σαν «εργαστήριο», το οποίο περιλαμβάνει πολλαπλές δράσεις, online tutorials, επιμορφωτικά προγράμματα καθώς και sessions με εξειδικευμένα στελέχη από τον χώρο του bartending. Μέρος του σκοπού του “SIP” σε συνεργασία με το “The Bar World of Tomorrow”, το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιωσιμότητας, είναι η υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών στον F&B κλάδο – από τη χρήση φρέσκων συστατικών έως το υπεύθυνο σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών και τη διαχείριση απορριμμάτων.

Παράλληλα, εντυπωσιακές παρουσιάσεις των icon brands της Pernod Ricard Hellas κέντρισαν την προσοχή των επισκεπτών: Το Jameson παρουσίασε το Jameson Black Barrel, ενώ η Pernod Ricard παρουσίασε τις νέες προσθήκες στο portfolio της, το Malfy gin και το ultra-premium ρούμι “La Hechicera”. Το «παρών» έδωσε και το Italicus Rosolio Di Bergamotto.