Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου και ύστερα από 3 χρόνια “αγρανάπαυσης”, το ATHENS WINE & ART FESTIVAL, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα, επιστρέφει! Απόλυτα ανανεωμένο, έρχεται στις 8 & 9 Οκτωβρίου και πάλι στον μοναδικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια συγκλονιστική retrospective έκθεση από το σπάνιο αρχείο της ΑΣΚΤ.

Περισσότερα από 80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από κάθε άκρη της Ελλάδας θα παρουσιάσουν πάνω από 500 κρασιά. Ανάμεσά τους, πολλά οινοποιεία θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε έκθεση.

Σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, στο πλαίσιο του 2nd Athens Wine & Art Festival, θα πραγματοποιηθεί Retrospective Έκθεση με επιλεγμένα, σπάνια έργα από το αρχείο της σχολή, από τις δεκαετίες 80 & 90 υπό την επιμέλεια του κου Μανώλη Καρτεράκη, ιστορικού Τέχνης ΑΣΚΤ, υπεύθυνου της συλλογής.

Παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενα που θα περιλαμβάνουν DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές οινικών ντοκιμαντέρ θα πλαισιώνουν όλες τις ώρες του φεστιβάλ, ενώ παιδικές δραστηριότητες θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους.