Για τέσσερις ημέρες, από αύριο Πέμπτη έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, δέκα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια έρχονται στο Ζάππειο, στη pop-up εκδοχή τους, με ειδικά μενού γευσιγνωσίας και μερικά από τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ). Συμμετέχουν τα εστιατόρια Σπονδή, Hytra, Fuga, Herve, Delta, Pelagos, Gastone, The Zillers, Alficon, Σχεδία Ηome.

Ο παλμός του Taste of Athens γίνεται ακόμα πιο δυνατός, με live εμφανίσεις-έκπληξη και DJ Sets σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, από τη Ρένα Μόρφη την Πέμπτη, τον jazzy ήχο των Swingin’ Cats την Παρασκευή, τους Οnirama το Σάββατο βράδυ, αλλά και τις απροσδόκητες ενορχηστρώσεις και τη μελωδική φωνή της Μαρίνα Σάττι την Κυριακή, παράλληλα με τους special DJ sets από τους παραγωγούς του En Lefko 87.7.

Στις επιμέρους εκδηλώσεις περιλαμβάνονται: TASTE TALKS με έμπνευση από το φαγητό και τον κοινωνικό του ρόλο, από την Αρχαιότητα ως το Instagram, #RespectFoodRecipes με πρωτότυπες ιδέες και συνταγές κατά της σπατάλης τροφίμων.

Ένα εργαστήρι βιωσιμότητας με τη διακεκριμένη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου που αξιοποιεί αγαπημένα εποχιακά προϊόντα του Ιουλίου σε δημιουργικές παρασκευές, αλλά και το “make my day by Michelin, με τους σεφ και τις ομάδες βραβευμένων με Αστέρια Michelin εστιατορίων του Φεστιβάλ, να μαγειρεύουν μπροστά στους επισκέπτες.

Παράλληλα, τα μεγαλύτερα brands τροφίμων και ποτών, και όχι μόνο, μπαίνουν στους ρυθμούς τους Taste of Athens, με δοκιμές προϊόντων και γευσιγνωσίες και special treats. Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.