Στο πλαίσιο του Digi Hotel της Xenia, για ακόμα μία φορά εξειδικευμένοι εισηγητές παρουσίασαν όλα τα σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing για τον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και τους τρόπους αξιοποίησής τους από τους ξενοδόχους, αλλά και τα στελέχη του τουρισμού.

Οι online πωλήσεις, η στρατηγική τους και το sales & revenue management κυριάρχησε στις συζητήσεις της πρώτης μέρας, η οποία έκλεισε με την ομιλία της η κα. Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece, η οποία μίλησε για το δυναμικό κοινό των digital nomads και το πώς μπορούν να είναι κοινός στόχος για τα ξενοδοχεία.

Τη δεύτερη μέρα, τα κύρια θέματα ήταν τo Digital Marketing, η διαφήμιση και τα Social Media για ξενοδοχεία, με εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών να μοιράζονται τις γνώσεις τους επί σκηνής, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές στους ξενοδόχους και παρουσιάζοντας case studies και best practises.

Τέλος, η τρίτη ημέρα του Digi Hotel της Xenia είχε στο επίκεντρο το Digital Transformation, την Αειφορία αλλά και τα Smart Tools που βοηθούν τον ξενοδόχο να αναπτύξει την επιχείρησή του, δίνοντας προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που προσφέρει.