Τα Cretan Taste Awards 2022 είναι εδώ για δεύτερη χρονιά για να βραβεύσουν τους καλύτερους από όλο το φάσμα της κρητικής γαστρονομίας. Xώροι εστίασης, Δράσεις & Φορείς, Παραγωγοί, Προϊόντα και Ποτά, «πετούν το γάντι» στους ειδικούς της ανεξάρτητης κριτικής επιτροπής με στόχο να κερδίσουν μια σφραγίδα διάκρισης αλλά και την αναγνώριση της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Οπως συνοψίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης και μέλος της κριτικής επιτροπής, Κυριάκος Γ. Κώτσογλου: «Κάθε φορά που σκέφτομαι τις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού της Κρήτης, από τον Πολιτισμό και την Θρησκεία ως τις περιοχές Unesco κι από το ορεινό τοπίο και την ενδοχώρα, ως τη 12μηνη επέκταση του τουριστικής σαιζόν, αμέσως στο μυαλό μου έρχεται εκείνη η θεματική μορφή που τις συνοδεύει όλες και δεν είναι άλλη απ’ τη Γαστρονομία της Κρήτης.

Σε μια τόσο σημαντική προοπτική, τα Cretan Taste Awards, τα βραβεία των Κρητικών Γεύσεων, είναι η πρωτοβουλία με την οποία η Γαστρονομία της Κρήτης, γνωστή μέσα από τους αιώνες, θα γίνει ακόμα πιο αναγνωρίσιμη παντού αλλά κι εκείνη που θα βοηθήσει τη σύνδεση του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα, που θα βοηθήσει την επιχειρηματικότητα της γαστρονομίας, στην αναβάθμιση του Brand Name, Κρήτη, Κρήτη Παντού. Περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό!!»

Υποβολή υποψηφιοτήτων έως τις 8 Ιουλίου 2022
Επισκεφθείτε το www.cretantasteawards.gr, ενημερωθείτε για τις κατηγορίες και διεκδικήστε τη θέση σας ανάμεσα στους κορυφαίους της κρητικής γαστρονομίας. Ακολουθήστε τη σελίδα των Cretan Taste Awards στο Facebook.