Φέτος, η Coca-Cola συστήνει τα Coca-Cola MagicTables για να θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε χρόνο να επικοινωνούμε με την οικογένειά μας, τους φίλους και τους αγαπημένους μας. Με ένα μοναδικό σκηνικό μαγικού τραπεζιού και πολλές εκπλήξεις, η Coca-Cola θα ταξιδέψει στις τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, Αθήνα (10 -15 Μαΐου), Θεσσαλονίκη (17-19 Μαΐου) και Πάτρα (21- 22 Μαΐου).

Σε κάθε μαγικό τραπέζι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ένα μοναδικό σκηνικό και να κερδίσουν μοναδικά Coca-Cola δώρα. Επίσης η Coca-Cola καλεί τους επισκέπτες του Μαγικού της Τραπεζιού να μοιραστούν τη φωτογραφία τους στα Social Media με το #magictablesGR και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 100 Real Magic Boxes, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα δείπνο για εκείνον και τους αγαπημένους του με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη.

Παράλληλα, για κάθε φωτογραφία με το #magictablesGR, προσφέρει 10 πλήρη γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δείπνο Αγάπης», με στόχο να ξεπεράσει τα 16.000 γεύματα.