Η Skills In Restauranting προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και εστιατορικής, κατάλληλα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες, ζαχαροπλάστες και εστιάτορες. Διαθέσιμο με έκπτωση αυτή την περίοδο το σεμινάριο του σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη, για τις τεχνικές του sous vide, περιλαμβάνει θεωρία, τεχνικές και πολύ μαγειρική.

Μέσα από 68 βίντεο ο σεφ που διακρίνεται για τις γνώσεις του, την μεταδοτικότητά του, το πάθος για τη μαγειρική και τη διαχείριση προϊόντων, το εύχρηστο διαδικτυακό σεμινάριο – μάθημα για μάγειρες, εξελίσσει τις δεξιότητες που χρειάζονται για μια επαγγελματική καριέρα. Το μάθημα είναι από το ζωντανό τριήμερο σεμινάριο του σεφ που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα μέσα από 12 πιάτα. Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης μετά από διαδικασία ερωτήσεων.

Παράλληλα, στην πλατφόρμα υπάρχουν διαθέσιμα online courses για την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, την εξελιγμένη Ελληνική κουζίνα, τις παγκόσμιες κουζίνες, τη ζαχαροπλαστική, τη διοίκηση, για την εστιατορική και την ελληνική φιλοξενία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εισηγητές στα μαθήματα είναι επίσης, οι executive chef Δημήτρης Δημητριάδης και Γιάννης Στανίτσας, οι pastry chef Νίκος Γουρζής και Μιχάλης Σαράβας και η δημιουργός του Ιωάννα Σταβάρα.