Από τις 26 έως 28 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo, η καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας θα χτυπήσει για μία ακόμα φορά στην έκθεση Xenia.

Όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, προτάσεις και λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων θα παρουσιαστούν από περίπου 500 εκθέτες στο σημαντικότερο εκθεσιακό event και πυλώνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήδη πάνω από 400 εκθέτες έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη εμπορική δυναμική που έχει για τις εταιρείες του κλάδου η έκθεση. Η Xenia θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το Architect Lab, ένα πρωτοποριακό project, σε μία δομημένη εγκατάσταση 800 τ.μ. που θα αναπτυχθεί στο Hall 2 της έκθεσης. Θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα καινοτόμα υλικά και στις λύσεις κατασκευής.

Επίσης, το Digi Hotel θα παρουσιάσει για άλλη μια χρονιά τις ψηφιακές εξελίξεις που καθορίζουν το νέο τοπίο στον κλάδο της φιλοξενίας.

Τέλος, η Xenia θα φιλοξενήσει και την 10η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1000 ξενοδόχων.