Στη γαστρονομική έκθεση National Geographic Traveller Food Festival, στο Λονδίνο έδωσε δυναμικό παρών ο Όμιλος Aldemar Resorts το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου.
Η διεθνής έκθεση-γιορτή της γαστρονομίας που διοργάνωσε το περιοδικό National Geographic Traveller (UK), είχε ως θεματικό άξονα την τουριστική προβολή των προορισμών μέσα από το πρίσμα της γαστρονομίας στους πάνω από 6.000 Βρετανούς επισκέπτες.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ και στο Masterclass Theatre της διοργάνωσης. Οι έμπειροι Chef του Ομίλου, Γιώργος Χατζόπουλος και Μανώλης Ρουμπάκης που αποτελούν και τη βασική μαγειρική ομάδα του Sympossio Greek Gourmet Touring, επιμελήθηκαν και μαγείρεψαν και για την Περιφέρεια Κρήτης, που αποτελεί τον έναν από τους δυο προορισμούς των ξενοδοχείων του Ομίλου. Συνολικά, τα πιάτα που παρουσιάστηκαν ήταν: Λαβράκι με γιαχνερά χόρτα, Καλαμάρι με σκιουφιχτά μακαρόνια, Γιουβαρλάκια με αρωματικό ζωμό λουΐζας και Σοφεγάδα με φιλέτα χοχλιών. Τέλος, παρουσιάστηκε και το cocktail «Always a Friend I.R.», ως φόρος τιμής στον χαρισματικό Ιωάννη Ροδοκανάκη που ήταν Chef και αναπόσπαστο μέλος της Aldemar και πριν από δυο χρόνια «έφυγε» από τη ζωή.

Από την αποστολή της Aldemar δε θα μπορούσε να λείπει ο CEO του Ομίλου, κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, η κα Μάντυ Καλλιοντζή, Commercial Director και η κα Marlen Taffarello εκπρόσωπος UK Press Office. Τα 4 μαγειρικά sessions που παρουσίασαν οι Chefs τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, η οποία συμπλήρωσε με τη δική της ενέργεια και διαδραστικότητα την παρουσία των ελληνικών αποστολών.