Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανοίγει και πάλι τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα, Ευβοίας, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, 10.00-16.00, στο πλαίσιο συμμετοχής της στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», που διοργανώνει – για ακόμη μια φορά μετά από τρία χρόνια – η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, η διοργάνωση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών επιστρέφει, δίνοντας και πάλι την ευκαιρία στα ζυθοποιεία-μέλη να ανοίξουν για το κοινό.

Έτσι, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανοίγει το ζυθοποιείο της στη Ριτσώνα, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της μπύρας και να συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους. Θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας αλλά και sessions γευσιγνωσίας με παρουσίαση ως προς τις βασικές κατηγορίες της μπύρας και τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας της. Η είσοδος στο ζυθοποιείο και η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κρατήσεις θέσεων έως και τις 8 Σεπτεμβρίου, 10.00 – 16.00, στα παρακάτω στοιχεία: κα Στ. Ταξίδη, τηλ. 6972 319387, E-mail: [email protected] και κ. Μ. Μπουμπής, τηλ. 6936 750580, E-mail: [email protected].