Η εταιρεία αθλητικού τουρισμού ActiveMedia Group συμμετείχε στο Συνέδριο Αθλητικός Τουρισμός και Βιομηχανία ως καλεσμένη από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.) και την Επιτροπή Αθλητικού Τουρισμού του Κ.Ο.Α. στις 11 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, Κύπρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ActiveMedia Group, κ. Άκης Τσόλης, μίλησε για τις διακοπές σε συνδυασμό με αθλητικές δραστηριότητες, παρουσιάζοντας επιτυχημένες και βραβευμένες διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού της Ελλάδας όπως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης, το Navarino Challenge, το Santorini Experience, το Messinia Pro-Am και το Greek Maritime Golf Event και σημαντικά στατιστικά στοιχεία για την πορεία του ελληνικού αθλητικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου δήλωσε: «Οι διοργανώσεις πρέπει πάντα να συνδυάζουν την ομορφιά ενός τόπου με τις αντίστοιχες προσφερόμενες τουριστικές υποδομές. Οι ιδιώτες πρέπει να βάζουν την τεχνογνωσία, την επικοινωνία, την οργάνωση και να συντονίζουν τις ενέργειές σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς φορείς και φυσικά με τα ξενοδοχειακά καταλύματα».