Για πέμπτη συνεχή χρονιά, τα Greek Hotel of the Year Awards έρχονται να αναδείξουν τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Ελλάδας. Ο Πάνος Αλμυράντης, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Γενικός Διευθυντής του Grand Hyatt Athens και Αντιπρόεδρος European Hotel Managers Association, δήλωσε σχετικά με τη φετινή διοργάνωση:

«Ως επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς για τη χώρα μας, επιθυμούμε να διασφαλίσουμε ότι το τουριστικό μωσαϊκό, εσωκλείει όλα τα διαφορετικά ξενοδοχεία της Ελλάδας. Αναγνωρίζοντας ότι η καινοτομία είναι ολοένα και πιο παρούσα στην εξυπηρέτηση των πελατών, θα αναζητήσουμε την αγαστή εφαρμογή της σε συνδυασμό με το ανθρώπινο στοιχείο που σμιλεύει προσωποποιημένες ξενοδοχειακές εμπειρίες».

Τις υποψηφιότητες αξιολογεί η ανανεωμένη κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από ανθρώπους της ανάπτυξης, σχεδιασμού και λειτουργίας ξενοδοχείων, luxury travel specialists, αρχιτέκτονες και δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανανεωμένες είναι και οι κατηγορίες βράβευσης, με νέους τίτλους όπως Landmark Hotel, Sustainable Hotel, Weekend Escape και Unique Stay.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων στα βραβεία θα συνεχίζεται μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία και για να δείτε τους νικητές της περσινής διοργάνωσης, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hoteloftheyear.gr.

Τα Hotel of the Year Awards διοργανώνει το Hotel&Restaurant Daily της Boussias.