Το γαστρονομικό event Taste of Athens επανέρχεται, για τέσσερις ημέρες γεμάτες γεύση. Το φεστιβαλικό “μενού” περιλαμβάνει δέκα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, κορυφαίους chef, εμβληματικά πιάτα και ένα stage όπου καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα δίνουν τον τόνο της διασκέδασης. Οι φετινοί άξονες του φεστιβάλ περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την κυκλική οικονομία, τη φιλοσοφία μηδενικών απορριμμάτων (zero-waste) και την ενίσχυση της ισότιμης εκπροσώπησης των δύο φύλων.

Από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, τα εστιατόρια Delta, Fuga, Gastone, Herve, Hytra, The Zillers Roof Garden, Σπονδή και Σχεδία Home θα σερβίρουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους στις προνομιακές τιμές των 3, 6, 9 και 12 ευρώ.

Live εμφανίσεις από DJs του En Lefko 87.7 αλλά και συγκροτήματα όπως οι Swingin’ Cats, οι Οnirama, Μαρίνα Σάττι θα αναλάβουν το soundtruck του φεστιβάλ, ενώ το εμβληματικό Περιστύλιο του Ζαππείου θα φιλοξενήσει το πολυτελές VIP Business Lounge by AEGEAN, με welcome drink και κέρασμα, προσωπικό service και happenings.

Επιπλέον, στη σκηνή του Taste Theater σεφ θα μαγειρεύουν ζωντανά και θα μοιράζονται τα μυστικά και την εμπειρία τους στα Cooking Masterclasses. Sustainability και μαγειρική, Zero Food Waste συνταγές και οι πιο σύγχρονες τάσεις στη γαστρονομία, με τη μορφή Taste Talks. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές θεματικές ενότητες για τα παιδιά στο Kids Zone του φεστιβάλ με παιχνίδι και ειδικά lunch boxes.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων, ενώ το φεστιβάλ είναι μέρος της παγκόσμιας πλατφόρμας Taste Festivals, που διοργανώνονται σε περισσότερες από είκοσι μητροπόλεις του πλανήτη.