Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα βραβεία GREEN AWARDS 2022 που διοργανώθηκαν από τον Economist και το Powergame.gr, στο πλαίσιο του συνεδρίου Thessaloniki International Summit 2022.

H εταιρεία τιμήθηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Βραβεία προς επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς» στην ενότητα «Χρήση ανακυκλωμένων υλικών στις συσκευασίες των προϊόντων», επιβραβεύοντας έτσι το όραμα της το ΖΑΓΟΡΙ να αποτελέσει το πρώτο εμφιαλωμένο νερό στην Ελλάδα που κάνει πράξη την κυκλική οικονομία.

Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Παναγιώτη Θεοδωρικάκο στον Πρόεδρο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, κ. Νίκο Χήτο. Κατά την απονομή ο κ. Χήτος δήλωσε: «To ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN είναι το πρώτο εμφιαλωμένο νερό στην Ελλάδα που χρησιμοποίησε ανακυκλωμένα υλικά στις συσκευασίες του και μάλιστα πέντε χρόνια νωρίτερα από την υποχρέωσή μας που απορρέει από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Συσκευασίες που είναι 100% ανακυκλώσιμες. Και για αυτό αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. H χρήση των ανακυκλωμένων υλικών στις συσκευασίες μας δεν είναι απλά μια πρωτοβουλία για εμάς. Αποτελεί μια ισχυρή δέσμευση να συνεχίσουμε τις επενδύσεις στο χώρο της «πράσινης» και βιώσιμης ανάπτυξης ενσωματώνοντας τις αρχές τις κυκλικής οικονομίας σε κάθε μας στρατηγική απόφαση».