H ομάδα των Gastronomads, μετά από μια δύσκολη περίοδο, με πολλά ανατρεπτικά παγκόσμια γεγονότα, υποδέχεται το καλοκαίρι με μια περιήγηση γεμάτη φωτιά, καπνό και συναρπαστικούς αμπελώνες, στη μοναδική Low & Slow Αμερική.

Η σεφ Έλενα Καπέρδα, με μεγάλη εμπειρία στις ιδιαίτερες τεχνικές και τα πολύωρα καπνίσματα, ετοιμάζει με την ομάδα της μια αμερικάνικη εμπειρία την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 21:00, στο Fine Mess Smokehouse στο Κολωνάκι. Το Fine Mess που πρωτοπορεί συνδυάζοντας το αυθεντικό low&slow barbecue θα ετοιμάσει πιάτα που ανοίγουν νέους μαγειρικούς δρόμους.

Η σεφ που έχει που έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική και ζαχαροπλαστική εισάγει στον τρόπο μαγειρικής της πιάτα, που όπως και τα κτήρια οραματίζεται να αντέξουν στον χρόνο στοχεύοντας να αντέξουν στη μνήμη για πάντα.

Η άποψη που θέλει τη ζαχαροπλαστική πιο τεχνική και με ακρίβεια, παραμένει παρούσα στη φιλοσοφία της, δημιουργώντας πιάτα με ακρίβεια και ζύγισμα, με σκοπό να δημιουργεί κάτι ξεχωριστό.

Πιστή στο concept του εστιατορίου που συνδυάζει τη τέχνη του low & slow barbecue με την σύγχρονη γαστρονομία ποντάρει στη μοναδικότητα του αυθεντικού, αμερικανικού barbecue με παρασκευές όπως μπρίσκετ με 12ωρο κάπνισμα, αλλά και εξαιρετικά cocktails για το pairing. Οι θέσεις είναι περιορισμένες ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν έως την Κυριακή 26 Ιουνίου, στο [email protected] ή με προσωπικό μήνυμα στη fanpage των Gastronomads. Το μενού περιλαμβάνει 6 στάδια με wine/spirit pairing. Κόστος συμμετοχής: 90 ευρώ/άτομο.