Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ επανέρχεται στην Αθήνα στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου προσφέροντας 4 ημέρες απόλαυσης. Το Academias Hotel και το εστιατόριο ΝΥΧ Rooftop Japanese Fusion δε θα μπορούσαν να λείψουν και συμμετέχουν ως Ηοspitality Partners της διοργάνωσης όπου θα παρουσιαστεί η ελίτ της Ελληνικής γαστρονομικής και εστιατορικής σκηνής.

Διάσημοι chef, 10 από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας και τα πιο cool γαστρονομικά πρότζεκτ σε περιμένουν να τα απολαύσεις στην καρδιά της Αθήνας.
Φέτος μάλιστα κάθε βράδυ έχει στηθεί κεντρικό Entertainment Stage για να φιλοξενήσει live από μεγάλα ονόματα της μουσικής, ενώ από νωρίς γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί πλαισιώνουν με την μουσική τους το φεστιβάλ.

Τέλος όσοι κλείσουν VIP εισιτήρια θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία του Taste of Athens στο Aegean VIP Lounge – προσομοίωση του AEGEAN Business Lounge στο αεροδρόμιο της Αθήνας – που έχει στηθεί στο περιστύλιο του Ζαππείου. Aποκλειστικά happenings, wine & cocktail Masterclasses είναι κάποια από τα πολλά προνόμια που μπορεί κάποιος να απολαύσει!