Tο 3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου στην Πορταριά, στις εγκαταστάσεις της πρώτης πιστοποιημένης αγροτουριστικής μονάδας στη Θεσσαλία «Φάρμα Καραΐσκου».

Για δύο μέρες, η «Φάρμα Καραΐσκου» μεταμορφώθηκε σε ανοιχτή αγορά μικρών παραγωγών. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά μια ευρεία γκάμα τοπικών προϊόντων, να μάθουν τα μυστικά της τοπικής κουζίνας, να συμμετάσχουν σε βραδιές γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, να παρακολουθήσουν μουσικές εκδηλώσεις και να λάβουν μέρος σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Το φεστιβάλ ήταν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.