Τριήμερο Διεθνές Συνέδριο για την ελιά «Elia Lesvos Confest», διοργανώνει ο Σύλλογος «Ελαίας Νήσος Λέσβος», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ως συνδιοργανωτή, στις 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Με περισσότερους από 40 κορυφαίους ομιλητές – διεθνείς επιστήμονες και ειδικούς στην ελιά, θα ενημερωθούμε για θέματα σχετικά με την επιστήμη, την τεχνολογία, το περιβάλλον, τις καινοτόμες τάσεις καλλιέργειας, τον πολιτισμό, την υγεία, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Η τρίτη ημέρα του συνεδρίου θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στις γαστροτουριστικές εμπειρίες Ελαιοτουρισμού που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το νησί και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από τουριστικά γραφεία από Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και influencers.

Τις ομιλίες του Συνεδρίου, με ταυτόχρονη μετάφραση, θα παρακολουθήσουν δωρεάν, με φυσική παρουσία ενδιαφερόμενοι από το νησί, από όλη την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο. Για δηλώσεις συμμετοχής, στο www.elialesvosconfest.com, όπου είναι αναρτημένα το πρόγραμμα, οι ομιλητές και η φόρμα εγγραφής για τη δωρεάν παρακολούθησή του.