Στον μοναδικά γοητευτικό βιομηχανικό προαύλιο χώρο της Πειραιώς 260 έχει στηθεί ένα σκηνικό, το οποίο συνοδεύει ιδανικά το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και φέρει την υπογραφή του six d.o.g.s.

Για πρώτη φορά, οι επισκέπτες/θεατές της Πειραιώς 260 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στον χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών δροσιστικά ροφήματα, εμπνευσμένα cocktails, ελληνικά κρασιά (υπάρχει και μια orange πρόταση), παγωμένη draught μπύρα και ετικέτες μικροζυθοποιών.

Στο Food Court το μενού αλλάζει κάθε εβδομάδα για να κρατά αμείωτο το γαστρονομικό ενδιαφέρον. Η αρχή έγινε με το Nokela κι ένα μενού που περιλαμβάνει από Τορτίγια με κιμά ξηρών καρπών και Hot dog με λουκάνικο Τζουμαγιάς, μέχρι Lobster Loaf και Grilled Cheese Sandwich. Επιπλέον, το αγαπημένο σε όλους Food Truck με βραβευμένο μοσχαρίσιο Burger, σάντουιτς με κεμπάμπ μαύρου χοίρου και curry με ρεβύθια και ρύζι ενώ για επιδόρπιο προσφέρεται παγωτό μηχανής. Στο πρόγραμμα του φαγητού θα ακολουθήσουν ναπολιτάνικη πίτσα, cheeseburgers και άλλες street food λογικής νοστιμιές.

Όλη αυτή η εμπειρία θα στήνεται ανάμεσα στα custom τραπέζια που έχει σχεδιάσει η βραβευμένη σκηνογράφος Εύα Μανιδάκη.

Κάθε βράδυ αμέσως μετά τη λήξη των παραστάσεων, από το DJ Booth μέσα σε ένα ανοιχτό Container, παίζουν μουσικές από ένα μεγάλο ηχητικό φάσμα, υπό την επιμέλεια του six d.o.g.s. Freestyle, Balearic, Nu Jazz, Ethnic, Disco, Folk είναι λίγα μόνο από τα αμέτρητα είδη μουσικής που θα ακουστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα DJ Sets θα ξεκινάνε μετά το τέλος των παραστάσεων, αλλά το Cocktail Bar και το Modular Food Court θα είναι προσβάσιμα και ανοιχτά στο κοινό από νωρίτερα.

Το ‘six d.o.g.s Pop-Up @ Peiraios 260’ λειτουργεί σχεδόν καθημερινά έως 21 Ιουλίου (τις βραδιές που πραγματοποιείται παράσταση στην Πειραιώς 260*), από το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ.