Το «Mexha», ή αλλιώς το mexican gastrobar που βρίσκεται στο Μαρούσι, υλοποιεί μια διαφορετική πρόταση και έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό. Ο Χάρης Βέντης ένας από τους ιδιοκτήτες του, παράτησε τις σπουδές Ιατρικής για να ασχοληθεί με τη μαγειρική και πλέον παραδίδει στο αθηναϊκό κοινό την πρότασή του για μια έξοδο για φαγητό που χαρακτηρίζεται από μια entertaining πλευρά, που επιτυγχάνεται από το περιβάλλον, τα cocktails και από τις μουσικές επιλογές, ενώ συχνά είναι τα live.

Ένας σεφ που αγαπά το healthy μεξικάνικο φαγητό, τις fushion παραλλαγές ενώ ενδιαφέρεται για τις βιώσιμες πρακτικές. Ό,τι μπαίνει στην κουζίνα είναι χειροποίητο, από τις σάλτσες μέχρι το chorizo και τα μείγματα μπαχαρικών. Τα πιάτα μαγειρεύονται χωρίς λίπη ή βελτιωτικά γεύσης.

Στις επιλογές του μενού ξεχωρίζουν πληθωρικά quesadillas (με χειροποίητο chorizo), ζουμερά tacos (με μοσχάρι Barbacoa), fajitas, chimichanga και burritos, με το παναρισμένο burrito με μοσχάρι, cheddar, sour cream και λαχανικά να αποτελεί το signature πιάτο του Mexha, αλλά και ένα ακόμη χαρακτηριστικό πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας, τα nachos με chili con carne και sour cream.

Συνοδεύονται με τις χειροποίητες σος, που ρυθμίζονται ανάλογα με το πόσο καυτερό επιθυμεί ο πελάτης, ενώ γευστικά και ενδιαφέροντα είναι τα cocktails της λίστας που έχει ετοιμάσει ο bar expert Νίκος Δεληβοριάς. Η zero waste φιλοσοφία πίσω από την μπάρα, φροντίζει να αξιοποιεί πρώτες ύλες της κουζίνας προκειμένου να αποφύγουν τη φύρα. Με έμφαση στις classic συνταγές με μικρές παραλλαγές προτείνει Margarita, Mexican Mai Tai με mezcal κρύβει διαφορετικές αποστάξεις, και αποζημιώνει με την πολυπλοκότητα στη γεύση, που κινείται από το καπνιστό στο γλυκό και το ξινό.