Ανανεωμένο και με καλοκαιρινή διάθεση, το Faragas Beach Bar & Restaurant ανοίγει σήμερα 1η Ιουνίου, στην ομώνυμη παραλία της Πάρου, που βρίσκεται στα νότια του νησιού.
Το προσεγμένο venue, που φημίζεται για τα πάρτυ πάνω στο κύμα επενδύει φέτος πολύ στην κουζίνα του, προτείνοντας μεσογειακά πιάτα με άρωμα Κυκλάδων, με την επιμέλεια του chef Γιάννη Λουκάκου και της ομάδας του.

Στον όμορφο κήπο με τους φοίνικες, τις βουκαμβίλιες και τα αρωματικά φυτά, με θέα την Ίο και τη θάλασσα του Αιγαίου, το εστιατόριο «Βle» του Faragas Beach Βar Restaurant σερβίρει ολόφρεσκες σαλάτες με λαχανικά από τα περιβόλια της περιοχής, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που προμηθεύονται από τα καΐκια του νησιού, με τη χρήση βιολογικού παρθένου ελαιόλαδου, που κάνουν τη διαφορά.

Ακόμη, στο Beach Βar η έμφαση δίνεται σε healthy επιλογές, με φρέσκους detox χυμούς και smoothies, πιατέλες με φρούτα, που συνοδεύουν τo bar menu που σερβίρεται πάνω στην άμμο, με γλυκά και αλμυρά πιάτα, όπως προσεγμένα club sandwich, αυγά, τορτίγιες, mini burger και μπρουσκέτες. Πλούσια λίστα κρασιών με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, μαζί με prosseco, σαμπάνιες και signature cocktails.