Εγκαινιάστηκε χθες το αθλητικό ξενοδοχείο της Apollo -του μεγαλύτερου touroperator της Σκανδιναβίας και θυγατρική του ομίλου DER Touristik- στη Λήμνο, το οποίο έχει λάβει ήδη την έγκριση της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την προετοιμασία των αθλητών της στις εγκαταστάσεις της.

Το ξενοδοχείο, τους καλοκαιρινούς μήνες θα φιλοξενεί τουρίστες και ταξιδιώτες, ενώ όλη την υπόλοιπη χρονιά την προετοιμασία ομάδων και αθλητών ολυμπιακού επιπέδου. Πρόκειται για τη δεύτερη επένδυση της Apollo Travel Group στη χώρα μας, καθώς αντίστοιχο θεματικό ξενοδοχείο λειτουργεί και στα Σύβοτα. Το ξενοδοχείο στη Λήμνο λειτουργεί επισήμως από σήμερα και η πληρότητα αγγίζει, ήδη, το 100%.

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στα εγκαίνια, αναφέρθηκε στη στρατηγική ενίσχυσης των θεματικών μορφών τουρισμού σε όλη τη χώρα.

Το παρών στα εγκαίνια, στη Λήμνο, έδωσαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της DER Touristik, Soren Hartmann, ο πρόεδρος της Apollo και επικεφαλής της DER Touristik για τις σκανδιναβικές χώρες, Leif Vase Larsen και ο επικεφαλής της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Peter Reinebo.

Ο κ. Hartmann, δήλωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του επενδυτικού στρατηγικού σχεδιασμού της DER Touristik, καθώς διαθέτει μια ποικιλία στο τουριστικό προϊόν την οποία δεν διαθέτει καμία άλλη χώρα. Τόνισε ότι η ζήτηση είναι ήδη πολύ υψηλή ενώ δεν απέκλεισε και ένα τρίτο σχετικό project στο μέλλον.