Με ένα ολοκαίνουριο πολυτελές ξενοδοχείο επιστρέφει στην τουριστική αγορά της Ζακύνθου η Louis Hotels. Μετά την πώληση στην HIP πέντε μονάδων, ανάμεσα σε αυτές και τα Zante Beach και Plagos Beach στη Ζάκυνθο, το 2020, η κυπριακή εταιρεία ανακοίνωσε την επαναδραστηριοποίησή της στο νησί του Ιονίου, με το ολοκαίνουριο Κing Jason Zante. Η πολυτελής μονάδα, με 87 σουίτες (65% των οποίων με πρόσβαση σε πισίνες ή με ιδιωτική πισίνα), 3 εστιατόρια και deluxe σπα, πρόκειται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του το 2024.

Η Louis Hotels διαθέτει αυτή τη στιγμή 6 μονάδες στην Ελλάδα και 20 στην Κύπρο.

Εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων
Η Louis Hotels παρουσίασε τη νέα «Exclusive» συλλογή ξενοδοχείων της στη βρετανική αγορά, κατά τη διάρκεια της έκθεσης World Travel Market (WTM), που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο 7-9 Νοεμβρίου.

Εκτός από το νέο Κing Jason Zante, στην συλλογή Exclusive προστίθεται και το Ionian Sun στην Κέρκυρα, το οποίο θα υποστεί ολική μεταμόρφωση και θα αναβαθμιστεί σε ξενοδοχείο πολυτελείας αποκλειστικά για ενήλικες, διαθέτοντας 136 σουίτες, 4 εστιατόρια, 5 μπαρ, 3 πισίνες και πλήρεις εγκαταστάσεις σπα.

Το Asterion Suites & Spa, στα Χανιά της Κρήτης, θα διαμορφωθεί για να φιλοξενεί αποκλειστικά ενήλικες από το καλοκαίρι του 2023 ενώ στη συλλογή Exclusive ανήκουν και οι μονάδες της Μυκόνου, το Mykonos Theoxenia και το Once in Mykonos. To ιστορικό ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia ανακαινίστηκε ριζικά για το καλοκαίρι του 2022 και επέστρεψε ως το πιο ανανεωμένο, πολυτελές ξενοδοχείου του νησιού. Περιλαμβάνει 49 σουίτες (κάποιες με ιδιωτική πισίνα), ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις σπα και 1000 τετραγωνικά μέτρα κήπων. Το boutique ξενοδοχείο Οnce in Μykonos βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική τοποθεσία με απρόσκοπτη θέα την παραλία του Ορνού.

Mεταξύ άλλων, στην έκθεση η Louis Hotels παρουσίασε και στοιχεία από την ανανεωμένη συλλογή «Elegant». Νέο μέλος της συλλογής γίνεται το Kerkyra Blue Hotel & Spa, το οποίο αναβαθμίζεται σε πεντάστερο. Οι εργασίες για ολική μεταμόρφωση ήδη εκτελούνται, με το ξενοδοχείο να αναμένεται να αποκαλύψει το νέο του πρόσωπο τον Μάιο του 2023.

Στην Κύπρο
Εντυπωσιακή ανακαίνιση θα πραγματοποιηθεί επίσης και στο Royal Apollonia στη Λεμεσό, η οποία θα επικεντρωθεί στους χώρους του lobby, καθώς και στα εστιατόρια Akakiko και Διόνυσος, που λειτουργούν εντός του ξενοδοχείου.

Στην έκθεση η Louis Hotels πρόβαλε επίσης και τα πλήρως ανακαινισμένα κυρίως εστιατόριά της στα Louis Phaethon Beach, Louis Ledra Beach και Louis Imperial Beach στην Πάφο. Ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στα δύο νέα επώνυμα γαστρονομικά concept που προστέθηκαν στην Πάφο: A Mano (ιταλικό εστιατόριο) και Pygmalion (burger concept) στο Louis Ledra Beach και στο Louis Imperial Beach αντίστοιχα.