Την έναρξη ενός ολοκληρωμένου, πενταετούς πλάνου ανακαίνισης και ανάπλασης ανακοίνωσε το Creta Maris Resort, στο πλαίσιο της WTM του Λονδίνου. Το επενδυτικό πλάνο προβλέπει την αναβάθμισή του ως premium, all-inclusive θέρετρο πέντε αστέρων για οικογένειες και ζευγάρια, με μεγάλη ποικιλία εγκαταστάσεων και παροχών, έχοντας στο επίκεντρο την κρητική φιλοξενία. Η ανακαίνιση των δωματίων, του σπα, του γυμναστηρίου, των εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας αλλά και των χώρων αναψυχής καθώς και των υπαίθριων εγκαταστάσεων και των χώρων εστίασης, θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης πενταετίας.

Η πρώτη φάση του έργου θα ξεκινήσει με ένα πλήρες re-branding στις αρχές Νοεμβρίου ενώ στην αρχή της επόμενης σεζόν, τον Απρίλιο του 2023, θα έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της εισόδου και του lobby. Επιπλέον, θα ανακαινιστούν οι δύο εξωτερικές πισίνες, ενώ ένα νέο pool and grill bar θα ανοίξει κοντά στην κεντρική πισίνα. Στον παραλιακό χώρο περιπάτου θα προστεθεί ένα υπαίθριο κυκλικό lounge, με απεριόριστη θέα στην πισίνα και στο Αιγαίο.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί επίσης στο κομμάτι της γαστρονομίας. Δύο νέα παραθαλάσσια εστιατόρια, ένα κρητικό BBQ και ένα à la carte κρητικό θαλασσινό εστιατόριο θα προστεθούν στις επιλογές εστίασης ενώ θα δημιουργηθούν και σημεία grab’n’go εντός του θερέτρου. Δύο από τα υπάρχοντα εστιατόρια θα ανακαινιστούν. Συνολικά στο θέρετρο θα υπάρχουν επτά εστιατόρια, δέκα μπαρ, πέντε σημεία σνακ και ένα κελάρι κρασιών, το οποίο θα σερβίρει μια μεγάλη γκάμα από τοπικά κρητικά και ελληνικά κρασιά, καθώς και αναγνωρισμένες ευρωπαϊκές και διεθνείς ετικέτες.