Στην μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα έχει εξελιχθεί ο Όμιλος Mitsis Hotels, με συνεχείς επενδύσεις τα τελευταία χρόνια. Και το χαρτοφυλάκιό του συνεχίζει να επεκτείνεται.

Μόλις χθες ανακοίνωσε τη διαχείριση νέου πολυτελούς 5* ξενοδοχειακού θερέτρου στη Χαλκιδική, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει το 2025.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος προχώρησε σε 20ετή Συμφωνία Διαχείρισης Ακινήτου με την εταιρεία Happy Holidays Α.Ε. Ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμβάλλει στον προσχεδιασμό του έργου που θα περιλαμβάνει τον καθορισμό συγκεκριμένου brand concept, τον επιχειρησιακό προγραμματισμό, τη διαχείριση απόδοσης καθώς και τον σχεδιασμό των τεχνικών, σχεδιαστικών και κατασκευαστικών λειτουργιών.

Ακόμη, ο Όμιλος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου όλες τις ενέργειες για την έναρξη δραστηριοτήτων των μονάδων παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του Hotel Operations Management και αξιοποιώντας το σύνολο των υλικών, άυλων και ψηφιακών υποδομών του, όπως παραμετροποιημένη πλατφόρμα κρατήσεων, αυξανόμενη βάση δεδομένων και ισχυρό πρόγραμμα Loyalty, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία και αποδοτικότητα του νέου ξενοδοχειακού θερέτρου, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα επιχειρησιακά πρότυπα και διαδικασίες.

Τι θα περιλαμβάνει η νέα ξενοδοχειακή μονάδα
Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα είναι τοποθετημένη στη Σάρτη, παραθαλάσσια περιοχή στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας του νομού Χαλκιδικής. Η συνολική δυναμικότητα του έργου ανέρχεται στα 150 δωμάτια με μοναδική θέα στη θάλασσα.

Αναλυτικότερα, στα σχέδια του νέου θερέτρου περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • 5* Boutique Hotel, δυναμικότητας 52 δωματίων, που θα διαθέτει μια εξωτερική και μια εσωτερική πισίνα, μικρές ιδιωτικές πισίνες και sharing pools, ένα συνεδριακό κέντρο 150 ατόμων καθώς και wellness & spa κέντρο με γυμναστήριο.
  • 5* All-Suites Hotel δυναμικότητας 98 δωματίων, που θα περιλαμβάνει μια εξωτερική και μια εσωτερική πισίνα, μικρές ιδιωτικές πισίνες και sharing pools, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και γυμναστήριο.
  • F&B και Retail Square, το οποίο θα διαθέτει εστιατόριο à la carte, καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, εξοπλισμού, mini market και χώρο απασχόλησης για παιδιά.
  • Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών δυναμικότητας 20 θέσεων για τις ανάγκες των πελατών του ξενοδοχείου και παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα.

«Η εταιρεία τουριστικής διαχείρισης του Ομίλου Mitsis Hotels ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αγορά ενώ σχεδιάζει μια σειρά βιώσιμων στρατηγικών επενδύσεων, οι οποίες θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη θέση μας στην επόμενη ημέρα της ελληνικής φιλοξενίας», δηλώνει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.