Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τον Σεπτέμβριο στην Costa Navarino η ευεξία και η ευζωία για όλους τους συνεργάτες της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του μήνα, οι άνθρωποι της εταιρείας συμμετείχαν στην ηλεκτρονική δημοπρασία που οργανώθηκε, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για το Navarino Pet Community, ενώ προσέφεραν και αίμα στην τράπεζα αίματος της Costa Navarino, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Επιπρόσθετα, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν θαλασσοθεραπεία, μαθήματα Yoga και Pilates, συνεδρίες μασάζ στο Anazoe Spa & Away Spa, αλλά και να μάθουν τεχνικές μασάζ. Παράλληλα, έπαιξαν τένις, μπόουλινγκ, μπάσκετ και ποδόσφαιρο, συμμετείχαν στο Westin Run και διασκέδασαν σε ένα ειδικό Καραόκε Πάρτυ.

«Κλείνοντας τον μήνα, νιώθουμε καλύτερα, είμαστε καλύτερα και έχουμε έρθει πιο κοντά με τους Συνεργάτες μας! Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων The Westin Resort Costa Navarino, The Romanos a Luxury Collection Resort και W Costa Navarino που υποστήριξαν τον σκοπό αυτό!» αναφέρει η εταιρεία.