Νέο a la carte μενού καθώς και ανανεωμένη λίστα κρασιών από τις 19 Σεπτεμβρίου, για το ιστορικό εστιατόριο The Parliament του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza.

Ο επί σειρά ετών, καταξιωμένος Chef Νίκος Γιαννόπουλος δημιούργησε ένα πλούσιο και εκλεπτυσμένο μενού, που θα ικανοποιήσει τόσο το ελληνικό κοινό όσο και τους ξένους επισκέπτες. Ενώ τα υπέροχα κρασιά από τη νέα λίστα κρασιών θα συνοδεύσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τις επιλογές πιάτων από το μενού.

Τον γλυκό επίλογο του νέου μενού του εστιατορίου υπογράφουν οι επιτυχημένοι Pastry Chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης & Γιάννης Kίκιρας του Madame Fraise. Παράλληλα, τα γλυκά του Madame Fraise θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, όπως στο Plaza Café, στο Explorer’s Bar Bistro, καθώς και στις υπηρεσίες Room Service των δωματίων.

Μεταξύ άλλων το νέο μενού του The Parliament περιλαμβάνει: Μυλοκόπι confit σε αλατισμένο βούτυρο, πουρέ φρέσκιας πατάτας με ελληνική τρούφα & λαχανικά ατμού, Φιλέτο από φρέσκο λαβράκι σωτέ με σπαγγέτι σελινόριζας, φινόκιο, πορτοκάλι & σάλτσα με κρόκο Κοζάνης, Τουρνεντό από μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα Périgord αρωματισμένη με τρούφα, baby λαχανικά σωτέ με θυμαρίσιο μέλι & ψητές baby πατάτες, καθώς και επιλογές από το vegan μενού όπως: Μπιφτέκια λαχανικών με βρώμη Ψητή τομάτα & κρεμμύδι, ριζότο μανιταριών, σαλάτα κινόα με αποξηραμένα φρούτα.

Η signature λίστα επιδορπίων του Madame Fraise περιλαμβάνει μια σειρά από διάσημα κλασικά γλυκά δοσμένα με vintage αναφορές όπως: Paris- Brest, Cheesecake, Tiramisu, Millefeuille, Lemon Pie, Chocolate Tart, Black Forest, Profiterole, Tarte Amande, Black Forest, Pavlova, Rose Raspberry Cheesecake και Tarte Vibrato.