Το διάσημο εστιατόριο Vegan Junk Food Bar (VJFB) ανακοίνωσε το άνοιγμα του μεγαλύτερου καταστήματός της αλυσίδας χωρητικότητας 222 ατόμων στην Κολωνία λόγω «υψηλής ζήτησης και αιτημά-των franchise».

Σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον με street art και ένα “επαναστατικό” vibe, οι θαμώνες του VJFB μπορούν να απολαύσουν vegan burgers καθώς και ένα πιάτο προσαρμοσμένο στα Γερμανικά δεδομένα με τηγανιτές πατάτες και vegan Bratwurst. Στο νέο χώρο του εστιατορίου, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια οπτική 2D ψευδαίσθηση που θα τους μεταφέρει σε έναν κόσμο τέχνης και φαντασίας.

Όπως δηλώνει το VJFB στο Vegan Food & Living, «Οι επισκέπτες μπορούν να προτιμήσουν το VJFB είτε πρόκειται για επαγγελματικό μεσημεριανό γεύμα, είτε για οικογενειακό δείπνο είτε για take away. Τα βράδια, το VJFB Cologne μετατρέπεται σε μια ατμοσφαιρική ντίσκο, με την επιλογή να χο-ρέψετε απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας VJFBites και κοκτέιλ…».

Το VJFB έκανε την εμφάνισή του στο Άμστερνταμ το 2017, ενώ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Ισπανία το 2020 και αποτελεί μία λύση για τους απανταχού vegans που θέλουν να απολαύσουν με τη σειρά τους το δικό τους γευστικό junk food.