To Belvedere Pool Club υποδέχεται θαμώνες και επισκέπτες με ένα ολοκαίνουργιο μαρμάρινο πλακόστρωτο σε θαλασσινές αποχρώσεις, ξαπλώστρες, καμπάνες και άνετες λευκές πολυθρόνες με aqua τέντες για τις καυτές μέρες του Αυγούστου, όταν η φυσική προστασία που προσφέρουν οι πανέμορφες βουκαμβίλιες δεν είναι αρκετή. Χάρη στο αρχιτεκτονικό γραφείο Concept Boarding, που ανέλαβε την εμπνευσμένη ανακαίνιση του χώρου, το Belvedere Pool Club έχει μεταμορφωθεί σε μια πραγματική όαση δροσιάς στο κέντρο της Μυκόνου.

Από τις 8 μέχρι τις 12, σερβίρεται Breakfast à la Carte, ενώ τα Bites (ανάλαφρες πίτσες, τάκος με θαλασσινά, lobster club sandwich και άλλα) ή το Grill menu καλύπτουν τις ανάγκες όλες τις υπόλοιπες ώρες.

Μόλις ένα σκαλοπάτι πιο πάνω, τα ολοκαίνουργια χαμηλά dining sets του Belvedere, σε γήινες μουσταρδί αποχρώσεις, προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τo φαγητό τους ξεκουράζοντας το βλέμμα τους στο θαλάσσιο ορίζοντα. Καθώς ο ήλιος αποσύρεται για μια τελευταία έκρηξη χρωμάτων πριν χαθεί στη δύση, το Sunken Watermelon Bar και το Belvedere Bar προσκαλούν σε ένα μεθυστικό ταξίδι στο σύμπαν του mixology, με τελικό προορισμό το Belvedere Cellar για εκλεκτά κρασιά και αρωματικά πούρα.