Η WebΗotelier και η primalRES ανακοίνωσαν την επίτευξη στρατηγικής μετοχικής συνεργασίας με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR.

Η WebHotelier, εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων για ξενοδόχους, εξοπλίζει περισσότερα από 8.000 συνεργαζόμενα καταλύματα σε Ελλάδα, Κύπρο και 50 ακόμα χώρες με μια σειρά από καινοτόμα εργαλεία και αυτοματισμούς. Η primalRES αποτελεί την καρδιά του δικτύου ηλεκτρονικής διανομής για περισσότερα από 5.000 τουριστικά καταλύματα.

Το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR είναι επενδυτικό κεφάλαιο που υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Ταμείο (EIF), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη (EBRD) και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ).

Μετά από 20 έτη αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο του τουριστικού software, ο συνιδρυτής της WebΗotelier και ένας από τους πρωτοπόρους στον κλάδο, κ. Βίκτωρ Μάτσας, αποχωρεί από την εταιρεία, μεταβιβάζοντας τις μετοχές του, και αναλαμβάνει ρόλο ειδικού συμβούλου του SouthΒridge για μελλοντικές επενδύσεις στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.